ВАШИНГТОН —  Президентът Джо Байдън заобиколи всякакви наказателни обвинения, докато

...
ВАШИНГТОН —  Президентът Джо Байдън заобиколи всякакви наказателни обвинения, докато
Коментари Харесай

„Кошмар“: Оценката на специалния прокурор за психическата годност на Байдън предизвиква демократична паника

ВАШИНГТОН —  Президентът Джо Байдън заобиколи всевъзможни наказателни обвинявания, до момента в който следствието за работата му с класифицирани документи завърши, само че политическият удар от Докладът на специфичния прокурор в четвъртък може да се окаже още по-опустошителен, засилвайки усещанията, че той е прекомерно остарял и с увреждания, с цел да заема най-високата служба.

Портретът на специфичния прокурор Робърт Хър на човек, който не можеше да си спомни по кое време той е бил вицепрезидент на Барак Обама, или годината, в която обичаният му наследник Бо умря, нанесе удар на аргумента на Байдън, че той към момента е задоволително изострен и здрав, с цел да изкара още един четиригодишен мандат.

В решението си да не упреква Байдън в каквито и да било закононарушения, специфичният прокурор написа, че в евентуален развой, „ господин. Байдън евентуално ще се показа пред журито, както направи по време на нашето изявление с него, като приветлив, доброжелателен, възрастен мъж с неприятна памет. “

Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР